Menu Sluiten

Smart factory

Bij bedrijven is het vandaag de dag normaal dat kantoorprocessen aan elkaar worden gekoppeld met IT-systemen zoals ERP. Voor de automatisering van de productieprocessen is dit minder gebruikelijk maar zeker wel mogelijk. Voor deze toepassing kunnen Operational Technology-systemen (OT) zoals PLC, SCADA of DCS worden gebruikt.

Het is voor moderne productiebedrijven een must om efficiënt en flexibel producten van hoge kwaliteit te kunnen produceren. Het voorkomen van fouten is hierin erg belangrijk, in veel gevallen is het mogelijk om data te verzamelen en voordat er daadwerkelijk geproduceerd wordt de productie te staken als de parameters onjuist zijn. Automatiseren en visualiseren van processen en verzamelen van data zijn sterke hulpmiddelen.

Bij elk proces worden de eisen steeds strenger, zowel kwaliteitseisen van de klant als wet- en regelgeving. Het continu bewaken en bewaren van procesdata levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren, beheren, controleren, sturen, optimaliseren en efficiënter maken van uw processen. ook communicatie naar de klant wordt professioneler omdat er eenvoudig een analyserapportage gemaakt kan worden.